Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Bennie heeft het er erg naar zijn zin

Vanaf het moment dat Bennie bij Jokidé binnenstapte, voelde ik meteen die warme en gezellige sfeer van het team. Ze kijken niet alleen naar wat de kids nodig hebben, maar ze gaan echt een stapje verder om een liefdevolle en stimulerende omgeving te creëren. Het is overduidelijk dat ze met passie werken en zich echt inzetten voor de groei en het welzijn van de kinderen.

Open communicatie

Wat ik ook echt top vind, is de open communicatie tussen het personeel en de ouders. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, updates te delen en feedback te geven over hoe het met de kids gaat. Dat geeft echt een gevoel van vertrouwen en betrokkenheid.

Samengevat, Kinderdagverblijf Jokidé heeft niet alleen aan, maar overtrof mijn verwachtingen. Heel veel dank aan het hele team dat elke dag weer bijdraagt aan de vreugde en groei van Bennie. We zijn echt blij dat we deel uitmaken van de Jokidé-familie en ik raad het ten zeerste aan andere ouders aan die op zoek zijn naar zo’n fijne en stimulerende omgeving voor hun kids.

Nieuwsgierig geworden?

Ben je nieuwsgierig geworden? Ontdek dan jouw Jokidé.
Zoek een Jokidé bij jou in de buurt.