Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Adres

Ring 1
8308 AL Nagele
085 7990102
info@jokide.nl

Kinderdagverblijf de Spetterfluiter

Bij Kinderdagverblijf De Spetterfluiter begint het allemaal. Je kindje zal er leren praten, staan en lopen. Maar ook tellen of vormen herkennen. De Spetterfluiter biedt een veilige en gezellige omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud zich gegarandeerd thuis voelen. Net zoals in elk kinderdagverblijf van Jokidé werken we in kleine groepen waar de warmte en de huiselijkheid vanaf straalt. Verder valt er van alles te beleven en te doen.  Zowel binnen in de lokalen als buiten op het speelplein.

Openingstijden

Dagelijks op werkdagen:            6.00 – 18.30 uur

Over de groepen

Er wordt gewerkt in verticale groepen. Dit betekent dat kinderen in de leeftijd van 6 weken tot 4 jaar bij elkaar in de groep zitten. Elke groep telt maximaal 8 kinderen van 0 tot 1 jaar oud. Per dagdeel kan de groepsgrootte variëren. In elke groep zijn maximaal twaalf kinderen. Zij worden verzorgd door gediplomeerde, enthousiaste leidsters.

Ritme en vaardigheden

In de groepen wordt het slaap- en eetritme van thuis overgenomen. De ontwikkeling van vaardigheden als kruipen, lopen en praten varieert sterk binnen de baby- en de ukkiegroep. Daarom is de verzorging en begeleiding sterk gericht op het individuele kind.

Observeren en informeren

De ontwikkeling van je kindje observeren we voortdurend. Jaarlijks vult de mentor het observatieformulier in. Dit formulier wordt gebruikt om jou als ouder te informeren over hoe het met je kindje gaat op de groep. Zo nodig sturen de begeleiders van de Spetterfluiter aan op overleg met jou als ouder.

Enkele meest gestelde vragen

Met welke scholen werken jullie samen?

Wordt je kind bijna vier jaar? Kinderdagverblijf de Spetterfluiter informeert steeds de nieuwe juf of meester van de basisschool waar je kind straks naartoe gaat.

Hoe zijn de groepen ingedeeld?

Kinderdagverblijf de Spetterfluiter is gevestigd in de Jokidé-locatie aan de Ring in Nagele. Onder de box is een huisje. Hier kunnen de grotere kinderen spelen. We maken er ook wel eens een tent van waar met veel plezier gespeeld wordt. De kleinere kinderen vinden het geweldig. Die kijken vanaf de zijlijn in een wipstoeltje lachend toe.

Gezellig samen eten, naar verhaaltje luisteren, knutselen, dansen en gek doen, dit doen wij allemaal graag. En natuurlijk kan er ook lekker buiten worden gespeeld.

Is er plek om te parkeren in de buurt?

Breng je je kind per auto? Er is voldoende parkeerruimte in de buurt van Kinderdagverblijf De Spetterfluiter.

Hoe heeft de GGD dit kinderdagverblijf beoordeeld?

Bij de laatste inspectie door de GGD werd voldaan aan alle eisen.

Bekijk hier alle officiële informatie en rapportages. 

Wat is het beleid van dit kinderdagverblijf?

Jokidé werkt in de kinderdagverblijven volgens een jaarlijks vast te stellen beleidsplan en aan de hand van hierin opgenomen werkplannen. Download hier alle beleidsdocumenten voor deze locatie:

Pedagogisch beleidsplan 0-4 jaar

Veiligheids- en gezondheidsbeleid

 

Schrijf je kind in

Vraag gerust een rondleiding aan en kom gezellig langs, of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

We geven u graag een rondleiding.

Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.