Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Adres

Zuiderkade 7
8301 AR Emmeloord
085 7990102
info@jokide.nl

Kinderdagverblijf de Kadesnuiter

Bij Kinderdagverblijf De Kadesnuiter begint het allemaal. Je kindje zal er leren praten, staan en lopen. Maar ook tellen of vormen herkennen. De Kadesnuiter biedt een veilige en gezellige omgeving waar kinderen van 0 tot 4 jaar oud zich gegarandeerd thuis voelen. Net zoals in elk kinderdagverblijf van Jokidé werken we in kleine groepen waar de warmte en de huiselijkheid vanaf straalt. Verder valt er van alles te beleven en te doen.  Zowel binnen in de lokalen als buiten op het speelplein.

Openingstijden

Dagelijks op werkdagen:            6.00 – 18.30 uur

Over de groepen

Er wordt gewerkt in horizontale groepen. Dit wil zeggen dat de groepen op leeftijd zijn gebaseerd. Het is bij De Kadesnuiter wel zo dat kinderen overgaan naar een andere groep als ze er lichamelijk en verstandelijk aan toe zijn. Per dagdeel kan de groepsgrootte variëren. Elke groep telt maximaal twaalf kinderen. Zij worden verzorgd door gediplomeerde, enthousiaste leidsters.

Ritme en vaardigheden

In de groepen wordt het slaap- en eetritme van thuis overgenomen. De ontwikkeling van vaardigheden als kruipen, lopen en praten varieert sterk binnen de baby- en de ukkiegroep. Daarom is de verzorging en begeleiding sterk gericht op het individuele kind.

Observeren en informeren

De ontwikkeling van je kindje observeren we voortdurend. Jaarlijks vult de mentor het observatieformulier in. Dit formulier wordt gebruikt om jou als ouder te informeren over hoe het met je kindje gaat op de groep. Zo nodig sturen de begeleiders van de Kadesnuiter aan op overleg met jou als ouder.

Enkele meest gestelde vragen

Met welke scholen werken jullie samen?

Wordt je kind bijna vier jaar? Kinderdagverblijf De Kadesnuiter informeert steeds de nieuwe juf of meester van de basisschool waar je kind straks naartoe gaat. De Kadesnuiter staat direct in verbinding met alle basisscholen in Emmeloord.

Hoe zijn de groepen ingedeeld?

Wij hebben een babygroepen genaamd De Boeg. Hier mag je spelen van 0-2 jaar. Je kunt lekker in de box liggen of samen met de andere kinderen op de grond spelen met alle (loop)autootjes, blokken, boekjes. Als het ook maar een beetje droog weer is, gaan we lekker naar buiten een frisse neus halen.

Ben je (bijna) 2 jaar, dan mag je naar de pukkiesgroep de Kajuit. Eerst mag je af en toe even kijken en oefenen. Ook hier kan je heerlijk spelen met heel veel speelgoed en puzzels. Dagelijks worden er knutsels, kringspelletjes en/of dansenactiviteiten gedaan.

Is er plek om te parkeren in de buurt?

Breng je je kind per auto? Er is voldoende parkeerruimte in de buurt van Kinderdagverblijf De Kadesnuiter.

Hoe heeft de GGD dit kinderdagverblijf beoordeeld?

Bij de laatste inspectie door de GGD werd voldaan aan alle eisen.

Bekijk hier alle officiële informatie en rapportages. 

Wat is het beleid van dit kinderdagverblijf?

Jokidé werkt in de kinderdagverblijven volgens een jaarlijks vast te stellen beleidsplan en aan de hand van hierin opgenomen werkplannen. Download hier alle beleidsdocumenten voor deze locatie:

Pedagogisch beleidsplan 0-4 jaar

Veiligheids- en gezondheidsbeleid

 

Schrijf je kind in

Vraag gerust een rondleiding aan en kom gezellig langs, of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

We geven u graag een rondleiding.

Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.