Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Adres

Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord

085 7990102
info@jokide.nl

BSO De Vrijbuiter

De Vrijbuiter is de BSO voor basisschoolkinderen in Emmeloord. Deze buitenschoolse opvang is onderdeel van Jokidé Acacialaan. De kinderen komen lopend, fietsend of met een busje naar de BSO waar ze lunchen en aan allerlei activiteiten kunnen meedoen. Ook is er voorschoolse opvang waar de kinderen hun eigen ontbijt meebrengen en daarna naar school gaan. Een extra service is het gratis brengen en/of ophalen van de kinderen naar de sportclub, dansschool of muziekles. Dit is onder voorwaarde van haalbaarheid en gaat  in overleg met de Jokidé-medewerkers.

Openingstijden

Voorschoolse opvang*Naschoolse opvang
Ma7.30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Di7.30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Wo7.30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Do7.30 – 8.30 uur
Vr7.30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur

*In overleg is vervroegd brengen vanaf 7.00 uur mogelijk.

Vakantieopvang

Dagelijks op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
(Niet op feestdagen)

Voorschoolse opvang

Ook voor de vroege vogels uit Emmeloord staat Jokidé paraat. Basisschoolleerlingen kunnen bij de voorschoolse opvang hun eigen ontbijt eten. Daarna is er nog genoeg tijd over om lekker te spelen of te kletsen. Is het tijd voor school? Dan gaan de kinderen in (elektrische) busjes, met de bakfietsen of lopend naar school. De kinderen van de kleutergroepen worden in de klas gebracht.

Naschoolse opvang

Als de school uit is komen de kinderen lopend, fietsend of met een busje naar BSO De Vrijbuiter in Emmeloord. Na de lunch kunnen ze kiezen uit activiteiten zoals mozaïeken, figuurzagen, handwerken of knutselen. Veel kinderen vinden buiten spelen het leukste wat er is, vooral na een dag op school. Er is een pannakooi om te voetballen, je kunt er in bomen klimmen, in een grote zandbak spelen, schommelen en op de skelters. Genoeg te doen voor een middag speelplezier!

Vakantieopvang

De kinderen zijn de hele dag welkom bij BSO De Vrijbuiter voor de altijd gezellige vakantieopvang. We werken met thema’s, zoals natuur. Dan gaan we spelen in het bos van Emmeloord of een survivaltocht maken. Bij het thema circus geven we aan het eind van de vakantie een voorstelling voor de ouders en verzorgers.

Enkele meest gestelde vragen

Met welke scholen werken jullie samen?

De BSO onderhoudt contact met 8 à 10 basisscholen in de omgeving. Dit betreft voornamelijk afstemming over kinderen die extra aandacht nodig hebben. Daarnaast is er een Kindcentrum met de basisscholen de Koperwiek en de Carrousel.

Hoe zijn de groepen ingedeeld?

De BSO maakt onderdeel uit van Jokidé Acacialaan in Emmeloord. De BSO beschikt over diverse eigen lokalen.

Is er plek om te parkeren in de buurt?

Voor BSO De Vrijbuiter kun je gebruik maken van de eigen parkeerplaats van Jokidé aan de Acacialaan 12-14 in Emmeloord.

Hoe heeft de GGD de BSO beoordeeld?

Bij de laatste inspectie door de GGD werd voldaan aan alle eisen.

Bekijk hier alle officiële informatie en rapportages.

Wat is het beleid van deze BSO?

Jokidé werkt in de BSO’s volgens een jaarlijks vast te stellen beleidsplan. Download hier alle beleidsdocumenten voor deze locatie:

Pedagogisch beleidsplan VSO-BSO-NSO

Veiligheids- en gezondheidsbeleid

Schrijf je kind in

Vraag gerust een rondleiding aan en kom gezellig langs, of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

We geven u graag een rondleiding.

Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.