Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Adres

Ring 1
8308 AL Nagele
085 7990102
info@jokide.nl

BSO De Springbuiter

De Springbuiter is de BSO voor basisschoolkinderen in Nagele en omgeving. Deze buitenschoolse opvang is een onderdeel van Jokidé Ring. De kinderen komen lopend, fietsend of met een busje naar de BSO waar ze lunchen en aan allerlei activiteiten kunnen meedoen. Ook is er voorschoolse opvang waar de kinderen hun eigen ontbijt meebrengen, nog even spelen en daarna naar school gaan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang*Naschoolse opvang
Ma7:30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Di7:30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Wo7:30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Do7:30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Vr7:30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur

*In overleg is vervroegd brengen vanaf 7.00 uur mogelijk.

Vakantieopvang

Dagelijks op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
(Niet op feestdagen)

Voorschoolse opvang

Ook voor de vroege vogels uit Nagele en omgeving staat Jokidé paraat. Basisschoolleerlingen kunnen bij de voorschoolse opvang hun eigen ontbijt eten. Daarna is er nog genoeg tijd over om lekker te spelen of te kletsen. Is het tijd voor school? Dan zorgen wij dat de kinderen op tijd komen. De kinderen van de kleutergroepen worden in de klas gebracht.

Naschoolse opvang

Wij vinden De Springbuiter de leukste plek van Nagele want daar is na schooltijd altijd wat te doen! Er staat elke dag minimaal één activiteit op het programma maar je kind mag er natuurlijk ook voor kiezen om zelf wat te gaan doen. Met vriendjes spelen bijvoorbeeld, of gewoon ergens een strip of een boek lezen. Op ons mooie buitenterrein is alle ruimte om een balletje te trappen of een reuzenkasteel te bouwen.

Vakantieopvang

In de vakanties zijn kinderen de hele dag welkom bij BSO De Springbuiter voor de altijd gezellige vakantieopvang. We hebben in de vakantieweken een busje beschikbaar om eens lekker op stap te gaan in de buurt. Of om op bezoek te gaan bij een andere Jokidé-BSO in de buurt. Dan kunnen we uitvechten wie de beste BSO is tijdens een heuse zeskamp of bij andere spelen.

Enkele meest gestelde vragen

Met welke scholen werken jullie samen?

De BSO onderhoudt contact met alle basisscholen in Nagele en omgeving. Dit betreft voornamelijk afstemming over kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Hoe zijn de groepen ingedeeld?

De BSO maakt onderdeel uit van Jokidé Ring in Nagele. De BSO beschikt over een eigen lokaal en is toegankelijk voor basisschoolleerlingen van 4 tot 13 jaar. De Buitenfluiter is een verticale buitenschoolse groep. Dit betekent dat kinderen van alle leeftijden samen in één groep zitten.

Is er plek om te parkeren in de buurt?

Er is voldoende parkeerruimte in de buurt van BSO De Springbuiter.

Hoe heeft de GGD de BSO beoordeeld?

Bij de laatste inspectie door de GGD werd voldaan aan alle eisen.

Bekijk hier alle officiële informatie en rapportages.

Wat is het beleid van deze BSO?

Jokidé werkt in de BSO’s volgens een jaarlijks vast te stellen beleidsplan. Download hier alle beleidsdocumenten voor deze locatie:

Pedagogisch beleidsplan VSO-BSO-NSO

Veiligheids- en gezondheidsbeleid

Schrijf je kind in

Vraag gerust een rondleiding aan en kom gezellig langs, of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

We geven u graag een rondleiding.

Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.