Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Adres

Zuiderkade 7
8301 AR Emmeloord

085 7990102
info@jokide.nl

BSO De Kornuiten

De Kornuiten is een BSO voor basisschoolkinderen in Emmeloord. Deze buitenschoolse opvang is onderdeel van Jokidé Zuiderkade. De kinderen komen lopend, fietsend of met een busje naar de BSO waar ze lunchen en aan allerlei activiteiten kunnen meedoen. Ook is er voorschoolse opvang waar de kinderen hun eigen ontbijt meebrengen en daarna naar school gaan. We zijn dol op feestjes en als die er niet zijn maken we er wel een feestje van. Als het lekker weer is zijn we heel graag buiten. Zon of sneeuw, er is altijd wat te beleven op ons buitenterrein.

Openingstijden

Voorschoolse opvang*Naschoolse opvang
Ma7.30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Di7.30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Wo7.30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Do7.30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Vr7.30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur

*In overleg is vervroegd brengen vanaf 7.00 uur mogelijk.

Vakantieopvang

Dagelijks op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
(Niet op feestdagen)

Voorschoolse opvang

Ook voor de vroege vogels uit Emmeloord staat Jokidé paraat. Basisschoolleerlingen kunnen bij de voorschoolse opvang hun eigen ontbijt eten. Daarna is er nog genoeg tijd over om lekker te spelen of te kletsen. Is het tijd voor school? Dan gaan de kinderen in (elektrische) busjes, met de bakfietsen of lopend naar school. De kinderen van de kleutergroepen worden in de klas gebracht.

Naschoolse opvang

Als de school uit is komen de kinderen lopend, fietsend of met een busje naar BSO De Vrijbuiter in Emmeloord. Na schooltijd wordt er lekker fruit gegeten of ontbijtkoek gegeten. Dit mogen ze zelf kiezen en klaar maken. Uiteraard wordt er wat gedronken. Daarna mogen de kinderen verzinnen wat ze willen doen: knutselen, spelen of lekker chillen met een boekje op de bank. Buiten is er een pleintje voor onze toekomstige voetbalhelden, een grote zandbak voor de kunstenaars en veel ander speelgoed. Zo verveelt je kind zich geen moment.

Vakantieopvang

In de vakanties zijn kinderen de hele dag welkom bij BSO De Kornuiten voor de altijd gezellige vakantieopvang. We werken veel met thema’s, zoals natuur. Dan gaan we spelen in het bos van Emmeloord en een survivaltocht maken. Bij het thema circus geven we aan het eind van de vakantie een voorstelling voor de ouders en verzorgers.

Enkele meest gestelde vragen

Met welke scholen werken jullie samen?

De BSO onderhoudt contact met 8 à 10 basisscholen in de omgeving. Dit betreft voornamelijk afstemming over kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Hoe zijn de groepen ingedeeld?

De BSO maakt onderdeel uit van Jokidé Zuiderkade in Emmeloord. De BSO beschikt over diverse eigen lokalen. Er is een lokaal voor de onderbouwers (4 t/m 6 jaar) en een lokaal voor de bovenbouwers (7 t/m 12 jaar).

Is er plek om te parkeren in de buurt?

Bij Jokidé Zuiderkade is ruim plek om te parkeren.

Hoe heeft de GGD de BSO beoordeeld?

Bij de laatste inspectie door de GGD werd voldaan aan alle eisen.

Bekijk hier alle officiële informatie en rapportages.

Wat is het beleid van deze BSO?

Jokidé werkt in de BSO’s volgens een jaarlijks vast te stellen beleidsplan. Download hier alle beleidsdocumenten voor deze locatie:

Pedagogisch beleidsplan VSO-BSO-NSO

Veiligheids- en gezondheidsbeleid

Schrijf je kind in

Vraag gerust een rondleiding aan en kom gezellig langs, of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

We geven u graag een rondleiding.

Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.