Jokidé Kinderopvang
Acacialaan 12-14
8302 AK Emmeloord
085 799 0102
info@jokide.nl

Adres

Westerrand 42 – 44
8311 AP, Espel
085 7990102
info@jokide.nl

BSO De Buitenfluiter

De Buitenfluiter is een BSO voor basisschoolkinderen in Espel. Deze buitenschoolse opvang is een onderdeel van Jokidé Westerrand. De kinderen komen lopend, fietsend of met een busje naar de BSO waar ze lunchen en aan allerlei activiteiten kunnen meedoen. Ook is er voorschoolse opvang waar de kinderen hun eigen ontbijt meebrengen en daarna naar school gaan.

Openingstijden

Voorschoolse opvang*Naschoolse opvang
Ma7:30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Di7:30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Wo7:30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur
Do7:30 – 8.30 uur14.00 – 18.30 uur
Vr7:30 – 8.30 uur12.00 – 18.30 uur

*In overleg is vervroegd brengen vanaf 7.00 uur mogelijk.

Vakantieopvang

Dagelijks op werkdagen van 7.30 – 18.30 uur.
(Niet op feestdagen)

Voorschoolse opvang

Ook voor de vroege vogels uit Espel staat Jokidé paraat. Basisschoolleerlingen kunnen bij de voorschoolse opvang hun eigen ontbijt eten. Daarna is er nog genoeg tijd over om lekker te spelen of te kletsen. Is het tijd voor school? Dan zorgen wij dat ze op tijd aanwezig zijn. De kinderen van de kleutergroepen worden in de klas gebracht.

Naschoolse opvang

De kinderen kunnen na schooltijd komen spelen bij BSO de Buitenfluiter. We halen de kinderen op uit school en gaan dan eerst fruit eten en een beker limonade drinken. We luisteren dan graag naar de verhalen die ze te vertellen hebben over wat ze hebben beleefd! Na het fruit eten gaan de kinderen buiten spelen, knutselen of gamen op de playstation. Of iets anders waar de kinderen zin in hebben, want er mag lekker veel en niets moet!

Vakantieopvang

De kinderen ziujn de hele dag welkom bij BSO De Buitenfluiter voor de altijd gezellige vakantieopvang. Er wordt een speciaal programma gemaakt zodat de kinderen supergave activiteiten gaan doen.

Enkele meest gestelde vragen

Met welke scholen werken jullie samen?

De BSO onderhoudt contact met Oecumenische Basisschool De Ark. Dit betreft voornamelijk afstemming over kinderen die extra aandacht nodig hebben.

Hoe zijn de groepen ingedeeld?

De BSO is onderdeel van Jokidé Westerrand in Espel. De BSO beschikt over een eigen lokaal en is toegankelijk voor basisschoolleerlingen van 4 tot 13 jaar. De Buitenfluiter is een verticale buitenschoolse groep. Dit betekent dat kinderen van alle leeftijden samen in één groep zitten.

Is er plek om te parkeren in de buurt?

Bij Jokidé Westerrand is ruim plek om te parkeren.

Hoe heeft de GGD de BSO beoordeeld?

Bij de laatste inspectie door de GGD werd voldaan aan alle eisen.

Bekijk hier alle officiële informatie en rapportages.

Wat is het beleid van deze BSO?

Jokidé werkt in de BSO’s volgens een jaarlijks vast te stellen beleidsplan. Download hier alle beleidsdocumenten voor deze locatie:

Pedagogisch beleidsplan VSO-BSO-NSO

Veiligheids- en gezondheidsbeleid

Schrijf je kind in

Vraag gerust een rondleiding aan en kom gezellig langs, of schrijf je kind vrijblijvend in en ontvang een persoonlijk aanbod.

We geven u graag een rondleiding.

Laat je naam en telefoonnummer achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.